Om Økovine.dk

At drikke vin er som at nyde et velskænket glas af naturen. Som at tage en mundfuld af solen, der med hver en stråle har præget sukkerindhold og aroma i den enkelte drue og dermed påvirket årets høst og årets vin. Alle vine er således forskellige, præget af naturens og klimaets påvirkning. Derfor bør vin heller ikke påvirkes af sprøjtegifte, pesticider og andre tilsætningsstoffer. I stedet bør vin dyrkes med fuldt fokus på økologi, klima og biodiversitet.

Det er fundamentet og tankegangen hos økovine.dk, hvor vi har håndplukket de allerbedste økologiske vine fra pragtfulde Italien. Ikke kun, fordi det er vigtigt for klodens fremtid, men bestemt også, fordi naturligheden kan smages i vinene og fordi indholdet af de sunde antioxidanter er højere i økologiske druer i forhold til de konventionelt dyrkede. Et ædelt produkt som vin, fortjener respekt.

Vi har valgt Italien, fordi vi elsker landet, og for at sikre en mangfoldighed i vores udvalg, hvor vi kommer rundt i alle kroge af smage, finesser, detaljer og unikke historier fra både små og store vingårde. Intet europæisk land har en vinkultur med så stor mangfoldighed og forskellighed som Italien. Hvert område, hver region, hver by – har sine egne unikke vine.

Samtidig har landet en af Europas skrappeste kontrolprocedurer af økologiske vine. Udover at vinene er økologiske, kan de også være klassificeret som Vegan, More than Green, eller Demeter. Dette er anført med symboler under hver enkelt vin og du kan få en forklaring på symbolerne ved at klikke HER!

Og ja – så har vi i øvrigt også en række lækre italienske økologiske specialiteter – perfekt ledsager til vores vine.

Velkommen til Økovine.dk
Naturligvis…